+32 47 122 00 45 admin@cabme.eu

TAXI BEREKENEN ANTWERPEN

ben je op zoek naar een taxiprijs in antwerpen? bel ons op +32471220045

taxi bereken antwerpen? u kunt eenvoudig uw taxi berekenen met behulp van de taxicalculator. of u kunt onze app downloaden en gemakkelijk inschatten hoeveel taxirit kost? of u kunt ons gewoon bellen om de prijs van een taxirit te weten.

WORD EEN CHAUFFEURBOEK UW TAXI

u kunt de prijs van uw taxi op de volgende manieren berekenen.

taxi anttwerpen prijs via website

gebruik gewoon de taxiprijscalculator om uw taxiprijs te kennen in antwerpen. u kunt ook direct daarna uw taxi reserveren.

taxi anttwerpen prijs via taxi app

u kunt ook onze taxiapp downloaden en uw prijzen berekenen. u kunt ook direct uw taxi boeken en bestellen via onze app. als er voor het geval dat er niet binnen 30 minuten een chauffeur wordt toegewezen, kunt u een andere methode gebruiken.

bel ons om uw taxi antwerpen te reserveren

bel ons om uw taxi antwerpen te reserveren op +32471220045 of stuur een bericht via onze whatsapp via onderstaande link. u kunt ons ook een bericht sturen op +32471220045 om de prijs te weten.

taxi antwerpen gebruikersaccount

maak een taxi antwerpen gebruikersaccount aan op onze taxi boekingswebsite. het werkt op dezelfde manier als de taxi-app. u kunt uw taxi boeken of uw taxi direct bestellen. u kunt de prijzen onbeperkt van dat account kennen. we bieden de goedkoopste prijzen aan onze taxigebruikers en taxi-app-gebruikers.

Veelgestelde vragen voor chauffeurs en voor taxigebruikers

heb je nog vragen voordat je de cabme me taxi-app gebruikt om je taxi te bestellen?

home taxiapp
Downloaden onze app

u kunt onze app downloaden via de gegeven links op onze website. Of je nu een smartphone of iOS gebruikt, links volgen je om onze app te downloaden.

your privacy

lees ons privacybeleid om te begrijpen hoe we omgaan met de gegevens die we verzamelen om onze taxiklanten van dienst te zijn.

prijzen op onze app en onze website

er is geen verschil tussen de prijzen op onze websites en in onze app. taxiprijzen kunnen variëren op basis van beschikbaarheid van taxi’s en klanten die de taxi’s bestellen. er kunnen momenten zijn waarop de prijzen kunnen worden verdubbeld als het erg druk is.

Heb je een klacht?

Als je een klacht hebt! stuur ons gewoon een bericht op ons nummer +32471220045 of bel of whatsApp. We zullen ons best doen om uw klacht onmiddellijk op te lossen.

Taxi-app voor hotels en bedrijven

Heeft u een hotel, een bedrijf of een andere organisatie die regelmatig taxi’s nodig heeft? Stuur ons een e-mail en we bieden u speciale pakketten voor onze zakelijke klanten.

annuleringskosten na het bestellen van een taxi

we hanteren een vast bedrag van 10 euro als een klant de rit annuleert na acceptatie door een chauffeur.

bent u een taxichauffeur of taxibedrijf die taxidiensten wil verlenen?

we proberen alle vragen die u mogelijk heeft in deze sectie te beantwoorden. U bent vrij om contact met ons op te nemen als u meer vragen heeft over het gebruik van onze app om de klanten van dienst te zijn.

home taxiapp
Vereisten om taxichauffeur te worden

taxi-app staat alleen gereguleerde en geautoriseerde taxichauffeurs en taxi-operators toe om de taxidiensten aan haar klanten te bedienen. Wij eisen taxichauffeursvergunning, taxichauffeursvergunning, documenten van uw auto samen met de foto van taxivergunning afgegeven door het gemeentehuis.

hoe gaan we om met klachten?

we begrijpen dat taxichauffeurs de klantenservice in de taxisector begrijpen. onze klanten beoordelen chauffeurs continu aan het einde van elke rit. negatieve en slechte beoordeling kunnen uw lidmaatschap bij ons beïnvloeden. We volgen strikte klachtenbeleidsregels en een aanhoudende slechte beoordeling en 3 niet-bezorgde klachten zullen uw lidmaatschap bij ons annuleren. voor bedrijven houden we controle op negatieve beoordelingen en klachten en hetzelfde geldt ook voor de chauffeurs van een bedrijf.

contact met de klanten

na het accepteren van een rit verwachten we dat onze chauffeurs rechtstreeks contact opnemen via de applicatiechatsectie of door te bellen.

reageren op klanten

we verwachten dat we klantenoproepen onmiddellijk beantwoorden wanneer u hen bedient. bel in geval van nood de klant en informeer ook direct de centrale over het probleem.

negeer een ritje

Deze taxi-app verwacht dat alle chauffeurs ritten direct accepteren wanneer ze het verzoek ontvangen. we willen een solide reden om een ​​rit te negeren die in onze app wordt genoemd.

We halen je overal op

Onze taxi-app haalt je overal op! we hebben taxichauffeurs en een netwerk van taxibedrijven door het hele land. we kunnen u ook uit andere delen van Europa komen ophalen. dus bestel gerust uw taxiritten bij ons.

ken je chauffeur

vanwege het dynamische taxi-bestelsysteem blijven de details van de chauffeur voor altijd bij je en heb je het gevoel dat je niet met een vreemde rijdt.

vast tarief

u zult altijd uw geschatte taxiprijzen kennen, waardoor u verraste prijzen of verborgen kosten kunt betalen.

flexibele opzegging

we brengen geen kosten in rekening tenzij u rechtstreeks een taxi boekt en uw rit annuleert wanneer de taxichauffeur onderweg is om u op te halen. u kunt uw boekingen altijd annuleren, tenzij de chauffeur niet onderweg is om u op te halen.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This
Verification: 8f4d925a9a5dfa1e
%d bloggers like this: