+32 47 122 00 45 admin@cabme.eu

CabMe Taxi App Services

CABME TAXI APP OM UW TAXI VAN OVERAL TE BOEKEN

zoekt u een taxiservice? download eenvoudig onze app en bestel uw taxi binnen enkele seconden. of bel of mail ons of bestel via onze website.

BECOME A DRIVERBOOK YOUR TAXI

CABME TAXI APP WELKE DIENSTEN ONZE APP BIEDT?

ben je op zoek naar een taxirit in de stad of een lange afstand? bent u op zoek naar een luchthavenvervoer? of organiseer je een evenement? onze app zal u van dienst zijn in elk aspect van het leven. een taxi bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Luchthavenvervoer

Bent u op zoek naar een gemakkelijk vervoer naar de luchthaven? Onze app wordt gebruikt om 24/7 uw luchthaventaxi te bestellen. U kunt overal in België of binnen Europa terecht. Luchthaventransfer tegen de beste prijzen en op elk moment.

CITY TAXI

bent u op zoek naar stadstaxidiensten? wij bieden 24/7 taxidiensten in uw stad. we zijn bijna overal of in ieder geval bij jou in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen is onze app te installeren en je bent helemaal klaar.

GROEPSEVENEMENTEN

organiseer je een evenement? we kunnen alle verzoeken voor de taxiritten afhandelen om aan uw behoeften te voldoen. aarzel niet om ons een aanvraag te sturen. u zult genieten van onze diensten. klinkt makelijk? inderdaad

lange afstand

Onze taxi-app wordt gebruikt om aan uw langeafstandstaxi-behoeften te voldoen. stuur ons een e-mail of bel voor de beste prijzen. U bent een regelmatige gebruiker van een taxi voor lange afstanden. beste prijzen verzekerd

taxiapp at app store

download onze app in de app store

gebruik je iOS-producten? download onze app in de app store.

taxiapp google play store

download onze app in de google play store

gebruik je android smart phone? download onze app in de google play store.

home taxiapp
Home taxiapp

u kunt bij ons op de volgende manieren uw taxi bestellen! we hebben geprobeerd het onze gewaardeerde klanten gemakkelijk te maken.

via onze taxi-app

Gebruik je een smartphone? het is zo gemakkelijk om een ​​taxi bij ons te bestellen. Download eenvoudig onze app en bestel uw taxi met onze app. U wordt automatisch doorverwezen naar de dichtstbijzijnde taxi bij u in de buurt.

k
boek uw taxi via onze website

u kunt uw taxi ook boeken via onze website. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op uw account en uw taxi boeken op onze website. Tijdens het gebruik van taxi op onze website wordt uw rit nog steeds naar de dichtstbijzijnde beschikbare chauffeur in uw regio gestuurd.

bel ons en we zullen een dichtstbijzijnde chauffeur aanwijzen om uw taxi te boeken

Wel raden we aan om onze taxi-app of website te gebruiken voor het boeken van je taxi. Maar u bent ook van harte welkom om ons te bellen en wij zullen een dichtstbijzijnde chauffeur voor u aanwijzen. En of zal uw taxi boeken om u in de toekomst van dienst te zijn.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This
Verification: 8f4d925a9a5dfa1e
%d bloggers like this: